Åh, sjung!

Åh, det är nån snubbe på min gård som spelar akustisk gitarr och sjunger som en gud!! Det är så fint! Så jag lutar mig ut genom fönstret och förbannar snorungarna för att de väsnas så mycket. Om jag bara hade en bra anledning för att hälsa på...men vafan ska man komma med? Så fint^^

Kram på er.

När, hur och vad?

Jag har förändrats så mycket det senaste halvåret att jag jag inte längre vet vem jag är. Jag vet inte längre vad som är viktigt för mig, jag vet inte vad jag vill. Jag tappar kontakten med mitt gamla jag, ser tillbaks på en person som är främmande för mig. Jag förstår inte tankarna bakom mina beslut. Jag vet inte, jag vet ingenting längre...Hur kunde det gå så fort? Jag känner mig rotlös. Jag gillar inte att vara sexton, det är en dum och konstig mellanålder.
"Du har förändrats, mognat." sa en vän jag inte sett på länge. Jag gav henne en blick full av tvivel, men hon fortsatte att bedyra att det var så.
Men när, hur och vad?

http://youtube.com/watch?v=7aro4uBPBC4&feature=related

Bort.

Hej där! Jag har klippt mig igen! Nu går det ner till precis ovanför axlarna, det kittlar i nacken.  Och det är så skönt! Det är skönt att få bli kvitt identiteten "tjejen med det långa håret". Förut fick jag massor av komplimanger för mitt hår, "det är så långt, och tjockt och glansigt". Nu slipper jag bördan, jag behöver inte vara söt längre.

28/5-08

Mjölk, kakor och Jamie T. Och snart är det sommarlov. yay, vad underbart det är. Egentligen så har jag ett underbart liv, jag uppskattar det inte tillräckligt. Jag så jävla lyckligt lottad. Jag har en familj, vänner, tak över huvudet, mat för dagen, en utbildning. Vad mer kan man begära? Tänk egentligen vilken tur vi har som lever i den här tiden i det här landet. Vi är lyckligt lottade.


Kram.


YAY!

OOH!! MVG i asiatiska religioner!! Jag gjorde det muntligt idag, så mvg i religion A är säkrat. XD



The dance

"Something was missing oh what could it be?
Could it be coffee or could it be tea?"

http://www.yotube.com/watch?v=0I6Jwh5PxLY


Trots att skolan håller på att ta död på mig och jag har ont i huvudet av för lite sömn så är jag glad.

Kram^^


26/5-08

Det enda löftet livet kan ge oss är att det en gång tar slut. Därför är det dumt att hoppas på saker som du inte vet kommer bli av. Det är som att hela tiden gå och hoppas på att bli miljardär på triss, meningslöst.

24/5-08

"kärleken kommer
kärleken går
och ingen kan tyda dess lagar"

sjöng Annica av någon anledning. så jag kramade henne ännu hårdare och lyssnade till hennes vackra röst medan melodin etsade sig fast i mitt minne.

A know-it-all wannabe

Oh, plugget tar livet ur mig! Det är så himla mycket nu och jag orkar verkligen inte mer. Nån dag den här veckan kommer jag att bryta ihop och gå under. Jag försöker tänka att det är lugnt, stressa inte nu, det finns saker viktigare än det här. Vad spelar det för roll om tio år? Kommer jag ens bry mig om vad jag hade för betyg i ettan? Troligen inte. Man måste inte vara grym i skolan för att vara lycklig..varför bryr jag mig så mycket?

Likadant är det när någon ska förklara något för mig som jag redan vet om. Jag blir sur, det känns som att jag blir behandlad som en idiot fastän det är mina vänner som bara är snälla. Som att jag skulle vara allvetande...En liten besserwisser är jag allt.

men ha det nice^^

cardigans


"love me, love me
say that you love me
fool me, fool me
go on and fool me
love me, love me
pretend that you love me
leave me, leave me
just say that you need me "


nej, förihelvete

fan vad arg jag blir på personer som inte fattar vad nej betyder. nej är nej, och att sen fortsätta och tjata och irritera för att sen säga förlåååt, det hjälper inte. skyll dig själv, jag varnade, sa sluta, respekterar du inte det det så får du fan ta att jag blir arg. och det är inte jag som ska ha dåligt samvete för att jag inte förlåter, jag sa, klart och tydligt, nej, och fortsätter du sen så har jag all rätt att vara arg så länge som jag vill.

en del kan säga nej och mena ja, men inte jag, och det borde människor som känt mig hela mitt liv känna till.


crushcrushcrush

paramore - crushcrushcrush

Jag hatar att sitta inne och plugga när det är strålande sol ute.

01.00

hej där! varning: se inte step up 2, den är usel. (bortsett från de grymma dansarna) blää.


ha det bra qutiepies^^


<3ur

Hello. Jag är den stolta ägaren till en sjukt snygg klocka. Herrmodell, mörkbrunt fejkläder, stor urtavla i guld. Den är så snygg! Herrklockor är så mycket coolare än tjejmodellerna. XD

Kram.

bang! och så varde ljus

Det var en grej vi pratade om på religionen idag. En av skillnaderna mellan de abrahamitiska religionerna och asiatiska är att de asiatiska har en cyklisk världsuppfattning, medan de abrahamitiska har en linjär. Med cyklisk menas att man dör och återföds gång på gång, en cykel. De abrahamitiska, islam, kristendom och judendom, menar att man föds och dör, det finns en början och ett slut.

Okej, om den cykliska nu stämmer, så måste det fortafarande finnas en början. En början till vår värld, till all tid, det måste det väl? Och om det finns en början så måste det finnas ett slut. Det måste finnas en början, men vad är den? Big bang? Vad fanns innan big bang? fanns det tid? eller är tid en idiotisk mänsklig skapelse? även innan alltings början så måste det ha funnits något..

om det nu finns en gud som skapade världen så tror jag att det gick till ungefär så här: gud är ett litet barn som leker i sandlådan, bygger en värld och har det kul. sen upptäcker han att det inte blev så som han hade tänkt sig..det blev fel, han blir sur och lämnar sin skapelse, den får klara sig själv.
eller tänk så här; allt, hela universum var bara ett enda stort misstag. Oops, ehm, det blev lite fel. äh, skit samma, vad spelar det för roll?

Pride&Prejudice

Alla ni som inte sett Stolthet & Fördom, den nya med Keira Knightley. Se den! Den går på trean på söndag om ni inte har annat för er, hyr annars! Den är så fin, jag tröttnar aldrig på den.


jaghatarhållatal

Halva klassen har svenska nu, man ska hålla tal..eftersom mer än hälften är oförderedda så är lärarn sur och skäller, hörde vi genom dörren. Rädda, det är vad vi är. Jag har en sorts fobi för att svika..jag mår dåligt, ett löfte är ett löfte. Även om det bara gäller att komma oförberedd och backa ur en lektion. Jag hatar det.


javillsova

Hur dum får man vara? Klockan är snart halv två och jag sitter fortfarande uppe med min uppsats. Jag har fortfarande mer än halva kvar och problemet är ju att jag börjar få ont om fakta. Det svider i ögona, men annars är jag förvånansvärt pigg. Jag vill så gärna gå och lägga mig. Snart så.

IIIIIIIII


fan, varför finns det ingen som jag kan prata med? nån som inte tycker jag är knäpp bara för att jag vill snacka om annat än vädret, visst fan, jag bloggar på, men vad är det i jämförelse med en verklig persons respons och tanke? åt helvete. varför kan ingen stå ut med nåt mer meningsfullt än "oh, jag älskar den klänningen". ibland längtar jag så in i helvete efter att få höra, vad tror du? är det så? om mer än den nya mascaran. ibland känner jag mig så fruktansvärt ensam. som om jag inte spelade någon roll. jag vågar inte mer, jag kan inte, jag känner inte...jag, åh hur fan ska jag uttrycka mig?

Människan är inte mer än vad hon gör sig till. det finns ingen mening med livet än vad vi gör av det.
Jean-Paul Sartre

stackars satar

man måste trilla av cykeln några gånger innan man lärt sig cykla, skrapa knäna. visst, men det finns några stackars satar som trillar av innan de ens hunnit sätta fötterna på pedalerna, de som inte har en vuxen bakom som håller i och puttar på. de stckars små jävlarna trillar av och utan stöd vågar de sig aldrig upp på cyklen igen. de som inte vill hoppas, för de tror inte på att alla kan cykla. den klarröda cykeln får samla damm i källaren...

stackars små satar som dog innan de hann  leva...hade de nån mening med livet?

Är alla liv värda något? finns det människor som är värdelösa? som inte har något värde i sig? utan kanske, möjligtvis i samband med något? kan man vara värdelös?

- - -


LOVE, PEACE & UNDERSTANDING

Väldigt simpelt, men ändå väldigt komplicerat. Varför? Varför komplicerar vi saker och ting?


Vad gör du för intryck?

Allt handlar om image, vilket intryck du gör på din omgivning. Jag är vad de flesta skulle säga en duktig flicka. Kommer alltid i tid till skolan, har koll, vårdat språk...ja ni vet. Men jag pluggar ytterst sällan, i nödfall, som idag, jag har en uppsats på 3 A4 om Gulaglägren till imorgon som jag inte börjat med...

Dubbelmoral, säger Alice. Det är okej att inte göra läxan men det är inte okej att komma försent?
-Det är inte alls dubbelmoral. Konstiga prioriteringar kanske, men inte dubbelmoral. Jag kanske uppfattas som en person, men egentligen är jag kanske en annan.

Allt handlar om vilket intryck du gör på din omgivning. Som Malin, hon har verkligen noll koll.
"Oj, har vi nationella idag?" Hon verkar lite off, lite "mitt nya läppglans är viktigare än att känna till det kategoriska imperativet" Hon är inte dum, men det att hennes nonchalans och utseendesfixering framhävs får henne att ibland framstå som det.

Som i Catch me if you can, med Leonardo di Caprio, hans karaktärs pappa sa nåt om det..
-Do you know why the Yankees always win?
-Because they are so good?
-No, because everyone keeps staring themselves blind on their uniforms.

Nåt sånt, sorry, jag orkar inte leta upp ciatet..men se filmen, den är bra.

Min poäng är att du kanske ser annorlunda ut i andras ögon gentemot hur, eller vem, du är.

hoppas inte


"..och jag tänker alltid på dig i april."

för egentligen. varför? människans hopp på det bättre leder oss in i förtvivlan. det får oss att fly verkligheten..leva i en dröm, ett delirium...det är hoppet som får oss att självmant krossa våra drömmar..hoppas inte. se till så att det händer.
vilken jävla hycklare jag är.


Är du en riktigt tjej?

[] Du har fler än 10 nagellack
[] Du har en parfym som kostade mer än 500
[x] Du har eller har haft lösnaglar                            -Jag var ung och dum
[] Har/haft en bakrgundsbild på dig självpå datorn
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder
[x] När du var liten ville du vara prinsessa
[] Du brukar gå på stan med din mamma
[x] Du har haft rosa på ditt rum

Totalt: 4

[x] Du har färgat håret 
[x] Du har slingat håret
[x] Du har alltid din mobil med dig
[] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
[] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[] Du älskar att gå till frisören
[/] Du solar hellre än badar

Totalt: 3,5

Du älskar
[] Skor
[] Färgen rosa
[] Shopping
[/] Dekorationer
[] Speglar
[] Skolan
[] Delfiner
[/] Disneyfilmer
[] Ljus
[x] Blommor
[/] Mjukisdjur

Totalt: 2,5

Du shoppar/shoppat på

[] MQ
[] Kompaniet
[] Victoria's Secret
[x] H&M
[] Aima
[] New Yorker
[] Gina Tricot
[] NK
[] Top Gun
[] Taily Weijl
[] Bijou Birgiette
[] City Girl
[] Colosseum
[] Sisters

Totalt: 1

Du säger ofta
[] Whatever
[] Oh my God
[/] Vet inte
[] Cutie
[] Hot
[] Visst
[] Säkert
[] Ursäkta
[] Fabulous

Totalt: 0,5

Du läser
[] Frida
[] Cosmopolitan
[/] Glamour
[] Elle
[] Teen Vouge
[] Bravo
[] Solo
[] Wendy
[] Bravo girl
[] Star Flash

Totalt: 0,5 (jag har inte tid för tidningar)

Du gillar dessa filmer
[] Elizabethtown
[] Eva och Adam
[] Freaky Friday
[] Ciao Bella
[] A walk to remember
[x] Sweet home Alabama
[] Where the heart is
[] Just my luck
[] John Tucker must die
[] The Holiday
[] Girls United
[/] How to loose a guy in 10 days
[] The hot chic
[] My girl

Totalt: 1,5

Du brukar kolla på
[] Lost
[] Top Model
[] Project Runway
[] Desperate Housewives
[] The simple life
[] Men in trees
[] 8th & Ocean
[] Grey's Anatomy
[x] OC
[] Laguna Beach/The Hills
[] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[x] One Tree Hill
[] Heroes

Totalt: 3 (har inte tid för serier..)

Du tycker är bra
[] Paris Hilton
[] Jessica Simpson
[] Mariah Carey
[] J-Lo
[] Britney Spears
[/] Beyoncé Konwles
[/] Christina Aguilera
[] Hillary Duff
[/] Gwen Stefani
[] Lindsay Lohan

Totalt: 1,5

TOTALT: 18 

0-20 mer pojke än tjej 
21-30 pojkaktig tjej
31-40 rätt så tjejig
41-50 du är en tjej
51-60 du är riktigt flickig

de e nåt skumt me de här testet...


Minns du när du var liten?

Jag saknar min barndom då lycka var att springa runt och leka kull. Då jag fann glädje i att splitta maskrosstjälkar och se hur de krullade sig när jag doppade dem i vatten. Då jag lekte att jag var sjöjungfru och att mälaren var havet, (den lilla sjöjungfrun var min favoritfilm). Då jag förnöjt tittade ner på händerna efter att ha lekt i sandlådan, de gnistrade så fint, jag ville inte tvätta av dem. Eller när jag åkte pulka om vintern, skulle pröva på den större backen, först det tvivlande pirret i maggropen, vad högt det var, sen den hisnande farten på väg ner, och, om jag hade otur, den stickande kylan av snö mot ansiktet. Eller den första snön, o, lycka! Då man såg sin födelsedag som helig, ännu ett år hade gått, nu var man lite större, lite viktigare.

Tänk vad okomplicerat allt var då. Tänk vad lättroad man var. Tänk att den lyckliga tiden aldrig kommer åter.

20/5-08


"Den kloke vet vad han inte vet."


Jag vill slösa bort mitt liv


"Och egentligen är du inte kär i mig
och egentligen är det okej med mig
för jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid
men då slösar vi bort våra liv."


Om man tittar ut från mitt fönster nu så...


The Strokes - Room on Fire




Måndag

Oh, jag gillar verkligen inte måndagar. Jag sitter i klassrummet nu, huvudvärken tar död på mig. Jag behöver sova ordentligt annars fungerar jag inte nån bra. Och snart är det franska...ush. Jag vill hem, krypa under täcket och sova.

Haha, tur att det finns roligt folk på msn..

Hoppas eran måndag är bättre än min. Kram på er.

Bläää

Åh, shit vad jag hatar det här! Jag sitter och skriver inlämningsuppgift i samhälle. Lös Afghanistakonflikten och reformera FN. Ush. Men det är bara mig jag kan vara sur på, jag hade gott om tid att skriva den, men jag skjuter alltid upp allt. Dumma jag. Åh, jag behöver min sömn...

Men..bara tre veckor kvar..sen så...oh, längtar!


Kramar.


?


"For never was a story of more woe
than this of Juliet and her Romeo."


eh, ja vet inte...finns det verkligen sån kärlek? Den kanske bara är väldigt sällsynt...


The show must go on!


"I'll top the bill, I'll overkill
I have to find a way to carry on"





¨¨

Jag började skriva den här bloggen främst för att jag ville se om det fanns människor som kunde acceptera mig för den jag är. Det jag skriver, är mina tankar, händelser ur  mitt liv, utan censur. Jag, rent och enkelt. Ni får veta allt skit och allt som gör mig löjligt glad, alla deppiga och skruvade tankar. Ni får inte se någon bild på mig för jag vill inte att det ska påverka ert intresse. Att folk läser, bryr sig (mer eller mindre), och ibland till och med kommenterar betyder väldigt mycket för mig.

Så, det var väl allt. Kram.

Tågluffa, någon?

Ojojojoj. Snart e sommaren här!! Okej, skolavslutning den 12, se Håkan på Grönan den 13(?), och sen!! sen..sen så vill jag tågluffa!! Europa är en ganska dum idé när man inte fyllt arton, men sverige? Jag menar det är väl bara å ragga upp någon som e arton (så man kan ta sig in på vandrarhem å så) och sen så e det väl bara att åka? Ejejej, jag är lite väl optimistisk och entusiastisk nu, jag vet. Men fan va kul o åka rutn o se lite mer av sverige än stockholm. Men det kanske finns ställen man kan sova på utan att vara arton? Oh, nej jag komme rinte kunna släppa den här idén nu... Milla skulle säkert vilja, fast resten av högen e nog upptagna.. Nej, fan, hon ska ju på peace&love, men efter det, då borde de gå!! Ojojoj, fan vad jag vill!! Oh, jag MÅSTE snacka med folket och få nån att hänga med!! Egentligen är det kanske bäst att bara vara två, möjligtvis tre..annars blir de för mycket tjafs.

Oh, jag vill, jag vill, jag vill!!! Jag måste fixa ihop det hära..vill inte slöa hemma halva sommaren.

Hörs!! XD

MIKA


"Live your life until love is found 
cause love's gonna get you down."

killar...

Yes, jag var hemma hos Bea med Milla. Vi såg filmen Kärlekens slöja, den va fin, bra, romantiskt, tårframkallande. Lite seg också. Men, på väg hem med Milla kom det alltid lika aktuella samtalsämnet killar upp. Och vi, som de stora filosofer vi är, kom fram till att killar är:

-Konstiga. Oklara, misstolkande. De fattar aldrig om man är blyg eller dissar på ett snällt sätt. De fattar aldrig när man uppmuntrar. De fattar väldigt lite egentligen.

-De killar man spanar in är oftast de riktigt snygga, de som syns(em, såklart). Men det är just dem som så ofta visar sig vara en besvikelse. Det är de riktigt heta killarna som är de tråkiga, som bara skryter om fester och antalet ragg. En besvikelse. Allra oftast.

-Töntarna vinner i längden. Speciellt om de är coola eller ofrivilliga töntar som Milla sa det. De som man kan prata med. De söta killarna.

-Och, hur viktigt är det för en kille att tjejen är kortare än han? Jag menar, om tjejen är 2-3 centimeter längre, är det världens undergång då?

men ne, gäsp, nu e ja trött. Sov gott ^^

Varför måste man ha rubrik?

Ja sitter me en blå skål framför mig. För en två minuter sen var den full av chokladglass, men den är i min mage nu, haha. Mm, älska chokladglass!! Och päron. Och en del blåbär. Och hallonsorbet.

Jag köpte ett par solisar idag, svarta bågar, ser ut som Ray Bans, o de e så snygga! Nu e de bara å hoppas på sol...

Så, jag ska plugga hela eftermiddan e de tänkt, som belöning får jag träffa Milla och Bea ikväll.

Tralala                                                            Cancerkropp - Hästpojken  

Kramar :D

Tamtarampampam

Det riktigt öser ner från himlen, nästan så att det spöregnar. Men det gör inget, tvärtom så är jag glad, det ger mig bara en anledning att få gå omkring i min söta regnkappa^^ Synd bara att det ska vara så kallt.

The show must go on - Queen

Auuu!!!

Cancerkropp - Hästpojken             Brabrabralåt!!! 

bybye XD





...

Åt helvete, jag orkar inte mer. Snälla nån, ta mig härifrån.

---

Just som jag trodde att den här dagen inte kunde bli sämre fick jag reda på att pappa tänker följa med till Polen i sommar. Nu är det så här; varje år oftast en månad om sommaren åker jag, mina syskon och mamma till Polen för att hälsa på släkten. Inte sen jag var liten har pappa följt med. Den månaden i Polen har blivit en sorts tid av frihet för mig. Enda månaden på hela året då jag slipper honom.  Och nu tas det ifrån mig! Den enda tid av frihet jag hade har berövats mig.
Visst, han har faktiskt varit bättre senaste halvåret men aldrig, aldrig att jag glömmer vad han har förpestat mitt liv.
Mamma säger: ta första steget till försoning, ni pratar ju knappt med varandra. Aldrig. Han har aldrig visat att han ångrat något av det han gjort mot mig, oss. Hör jag orden pappa och barndom så tänker jag rädsla. Jag var rädd för honom. Jag skulle kunna gå på i evigheter och berätta saker från när jag var liten, men huvudvärken hindrar mig...
Men nej, jag ska klara mig. Jag kan, jag är starkare än han. Om jag så ska vara ensam, utstött, så ska jag leva mitt liv. Så som jag vill det. Jag klarar mig.
Jag kan inte ändra på det förflutna, det måste jag acceptera, men framtiden ritar jag och det med ljus och skuggor så som jag vill ha det.

Ta mig härifrån.

"But my words like silent raindrops fell
and echoed
in the wells of silence."

Idag är det en sån dag då jag bara vill fly. Bort härifrån, från denna unkna Stockholmsförort, bort från detta ställe som rymmer alltför många av mina minnen. Jag vet inte, kanske är det regnet som förstärker mina deppiga känslor...Jag fryser, fingrarna är alldeles kalla.

Masken avslöjar dig.

Varför tror ni man har sånt där rutnät mellan präst och biktare? Man är mycket mer ärlig om man vet att personen som lyssnar inte vet vem du är. Jag är mer ärlig i vad jag skriver på den här bloggen än med en del människor omkring mig. Jag sätter på mig en mask och blottar mig. Jag skulle bry mig alltför mycket om andras reaktioner så därför begränsar jag mig. Till bloggen, till min bästa vän, Milla. Jag är inte tillräckligt modig för att möta andras reaktioner, tänk om de tror att jag är knäpp? Nej, men saken är den att ni som läser min blogg vet mer om mig än alla andra, förutom Milla. 
Så, nu vet ni varför alla superhjältar bär mask.

Nattinatti. Sov sött.


I wish I would had seen you

Åh, ja har precis fått reda på en jättesöt låt!!  The Bakery - Arctic Monkeys Den är så söt, o så jag! <3

Är medelmåtta dåligt?

Varför måste man egentligen lyckas? Varför är det fel att  nöja sig med ett medelmåttigt liv? Varför ser man det som att rika, välutbildade människor har lyckats, medan de som nöjt sig med det medelmåttiga är misslyckade? Inget fel med höga ambitioner, absolut inte, men de som inte har såna? De som slår sig till ro med mindre? Är de misslyckade?

Ensam är stark

"I have my books
and my poetry to protect me;
I am shielded in my armor,
Hiding in my room, safe within my womb.
I touch no one and no one touches me.
I am a rock,
I am an island."

Halloj!

Ja sitter just nu me halva klassen o lyssnar gamla disneyklassiker. Hakuna Matata! Oh älska, barndomsminnen!! :D

Rockenroll...

Rockenroll, blåa ögon - igen - Håkan Hellström        Den är så söt <3

Men åh, vilka är det som läser egentligen? Några få trogna läsare har jag allt, men ingen vill ju kommentera. Har jag blivit så dålig på att blogga?

"..å ja va arton år, arton år! för tie år sen.."

Ååh, va sött! Haha, åh, ha det så bra. ha en söt natt^^ mm...

L.N.

Shysstakillen - Loke Nyberg

Hans texter är så grymt bra, så ta er tid och lyssna förihelvete! Punkt.

3 september, jungfrun

"Du är uppfinningsrik och praktisk och tycker om att ha det ordentligt omkring dig även om du inte alltid lyckas med det. Du tycker om att pyssla med katter, fåglar och andra små djur. Du känner medkänsla för alla som behöver hjälp. Människor tycker nog att du verkar lugn och kanske lite tam men du har både fysisk och psykisk styrka att nå dit du vill. Du är kräsen både i matväg och i klädväg och inte minst när det gäller val av partner. Vänta inte för länge med att finna någon att dela livet med för valet blir inte bättre med åren."

Jag hittade en födelsedagsbok med horoskop för varenda dag, här har ni mitt. Det är ju lite creepy när det mesta stämmer, men jag tror inte på sånt.  Jag gör allt för att slippa plugga helt enkelt.  Varför lägger jag ens upp det här?

Nattinatti

Kom hem för typ en halvtimma sen, jag var o grillade med några människor. Riktigt mysigt :) men nu e ja trött.. gonatt på er, sov sött. ^^


Draft: Mmm, gomorron!! ...

Mmm, gomorron!! :) Det är så härligt att det redan är arton grader i luften, solen skiner, det kommer bli en underbar dag. Senare, på kvällen ska jag grilla med lite folk, träffa nya människor, ska bli kul.
Tss, igår satt busskillen på samma tub som jag, men det märkte jag inte förrns vi skulle av. Jag märkte att killen bredvid tittade på mig, så jag tittade upp och fattade till en början inte ens att det var han. Men eftersom han höll kvar blicken så kände jag igen de där fina ögonen och blev så förvånad att jag stumt tittade tillbaks i några sekunder, innan vi skulle av.
Vafan!! Jag är så arg på mig själv!! Jag har lovat  mig själv att nästa gång jag får syn på honom så ska jag inte tveka. Jag har lovat och svurit att nästa gång så går jag fram säger hej, och frågar nummer. Jag skulle nästan bli glad över en diss, för att slippa undra om det kanske fanns en chans för mig. Slippa det gråa, få svart på vitt. Antingen eller.
Men egentligen så fattar jag ju att det inte kommer bli nåt, jag vet det, jag är inte så naiv. Jag tror egentligen inte på det. Och därför bryr jag mig inte speciellt. Jag menar, jag känner honom inte ens, han kanske är helt dum i huvet.
Grejen är då att han ÄR Stockholms snyggaste, mitt ideal. Lång (säkert 190), brunt hår, ögon åt det blågöna hållet. Och så har han en egen, snygg klädstil. Men nej.

haha, nu har ni fått stå ut med mitt tjat igen, men ha det bra :)


H.H.

Håkan Hellström - Minnen av aprilhimlen & Den fulaste flickan i världen <3

Nature Boy

There was a boy
A very strange enchanted boy
They say he wandered very far, very far
Over land and sea
A little shy
And sad of eye
But very wise
Was he

And then one day
A magic day he passed my way
And while we spoke of many things, fools and kings
This he said to me:
"The greatest thing
You'll ever learn
Is just to love
And be loved
In return."

S&G


For Emily, whenever I may find her

Jag är för romantisk för mitt eget bästa.


Tid.


"Tid är nåt som rullar på
tiden läker alla sår
men den nya tiden sår
inom sinom tid ett sår"

hatadåligalärare

Oh yes!! Ingen franska!! Det verkar som att ingen står ut med henne, inte ens halva klassen är här. Moahahaha!! Och, för att förhindra att vi får henne nästa år ska vi skriva till rektorn. Ner med franskkärringen! Och för att betona min illvilja mot henne så måste jag säga att jag ytterst sällan använder ordet hata.
Okej, ett sänkt betyg skulle jag ha kunnat förlåta henne, men när hon helt känslokall och oförstående säger att, nej, du har ingen chans att få ett MVG, och totalt ignorerar att personen framför henne håller på att bryta ihop, att ögonen blir blanka, utan fortsätter med sin hämningslösa kritik, det, det kan jag inte förlåta henne. För ingen lärare har nånsin fått mig att känna mig så dålig som hon, och en lärares uppgift är att uppmuntra och stötta sina elever, inte få dem att känna sig misslyckande.

Diss!!

S&G

Knarka Simon&Garfunkel! Finns det nåt bättre?

Jag älskar känslan som föds när man nyduschad, med fuktigt hår och len av en subtilt doftande bodylotion ser våren spira utanför ens fönster. Med S&G som fyller öron och tankar.


For Emily, whenever I may find her


:::

Fools Garden -Lemon tree <3

Let her go

"She can't say, all the things she wanna say
'cause there's always something in her way
and always something that will keep her down
She can't do, all the things she wanna do
'cause there is always someone there like you
and holding her down and pushing her back
And yet you have got to let her go, let her grow..." 

-Miss Li


jagÄRnormal

Vad händer när ens tid runnit ut? Jag är sexton, snart sjutton. Är det inte meningen att jag ska leva livet nu, eller nåt sånt? Det är nu, precis nu, som jag är ung och frisk och stark. Det är nu livet borde leka. Men nej, förpliktelser, krav på höga ambitioner. Kväv mig lite till, se hur lite syre jag klarar mig på utan att svimma.

Man är aldrig sig själv. Det finns inget sånt. MAn anpassar sig hela tiden efter omgivningen. Hela tiden. Alltid. Eller om vi nu säger att man är sig själv när man är ensam, när ingen ser en. Då är man som konstigast, vi gör de mest underliga saker, tänker de mest bizzarra tankar när vi är ensamma och ingen ser en. Det gäller alla, utan undantag. Enda skillnaden är att vissa få erkänner att de är psychos i sin ensamhet och så finns de dem som leker chockerade och bestörta. De som känner att de måste vara normala.
Man beättar inte om sina sjuka tankar för utomstående, om man inte vill bli inlagd eller så. Men alla har dem. Vi vågar inte erkänna de ens för oss själva, blåljuger för att övertyga oss själva om vår normalitet(finns det ett sånt ord?), men innerst inne är vi alla sjuka jävlar. Det enda som räddar oss är vår förträffliga förmåga att övertyga oss själva. De tankarna finns inte, jag gör inte sånt. Och vips är vi normala. Mänskligheten är räddad.

OoOoooO

Yees! Äntligen! Jag har vunnit en miljon på triss!!! Nä, skoja bara :D Men jag har äntligen internet på min bärbara data hemma^^ Och datakunskapsprovet som jag hade idag gick bra, VG tror jag.. Och jag har fortfarande en chans på MVG i Sh A, OOO!!
Haha, åh, ha det så bra!! :D

Vanilj.

Ni vet vaniljstänger, ser ut som stora tallbarr fast svarta. Riktigt jävla fula egentligen. Men inuti finns fröna, de som doftar så varmt och vars sötma är så oemotståndlig. Tänk om ingen hade brytt sig om att kolla under den torra, tråkiga ytan. Vi skulle ha gått miste om något så underbart som vanilj.

Jag är: 
  - En tråkig jävel. Festar inte, fåordig. Har jag inget vettigt att säga så håller jag tyst. För det mesta. Envis, som fan. Alla mina vänner säger att jag är det envisaste de känner. Sen finns det ju alltid undantag. Kanske beror det på min uppfostran, kanske är det bara sån jag är. Det spelar ingen roll i det här sammanhanget.

Man skulle vilja vara som vanilj. Ha en varm och söt kärna som ingen kan motstå. Det har jag inte, och kanske är det lika bra. För, ibland kan värmen kväva och sötman bli för klibbig.

.............


Mod
är att stå emot rädsla
att behärska rädsla
inte frånvaron av rädsla.

-Mark Twain


Nyttofint

I lööve my hair! Jag är så nöjd och glad över att jag vågade klippa. Jag trodde att jag skulle ångra mig, men icke! Snarare vill jag klippa ännu kortare, typ till nacken och lite uppklippt. Tror det skulle bli jättefint speciellt då mitt hår är lite vågigit. Om nån månad eller två, när jag har pengar. Vem fan orkar med långt hår?

Thaha.. Åh, ha det så bra, allihopa..:) Snart e de sommar... Jag e snyggare och bättre än nånsin..haha..ja, det låter lite hybris eller nåt, jag vet..Har nyss ätit äppelpaj, har en kopp kaffe som väntar på mig i köket...solen skiner..Den här klippningen var precis vad jag behövde..BORT MED DET GAMLA, nu e det nytt och fint igen, inga slitna toppar, en ren, hel nystart...pusselipuss, ha det så bra, kramar :D

Inte rädd - Loke Nyberg

Kort = snyggt.

Oh yes! Nu har jag klippt mig! Och det stort! Mitt mellanbruna hår som förut ringlade en bra bit ner på ryggen når nu knappt ner till nyckelbenen. Jag är riktigt nöjd :) Ska bli så skönt i sommar. Och kanske vågar jag gå ännu kortare om ett tag? Det är ju så snyggt med kort hår på tjejer, jag har bara varit rädd att se ut som en idiot utan mitt långa. Men det är ju så snyggt! Jag så glad att jag vågade!! :D

Pussokram!

Vad har du för färg?


På målarens händer fastnar den färg han målar med.









-----

FAn vad orättvist!! Mi n syrra som i år fyller 10 ska få åka till Liseberg med en kompis och hennes föräldrar. Imorron till på söndag. Jag har ALDRIG fått åka nånstans, inte ens sova över hos nån. Avundsjukan bränner svarta hål i mig. Varför just hon? missuppfatta mig inte nu, jag är glad för hennes skull. Men vaför fick aldrig jag?? Jag fick aldrig stanna över natten på pyjamaspartyn, jag minns altt jag som liten grät när pappa gjorde det klart och tyydligt för mig att jag aldrig skulle få sova över hos nån, så tydligt att det gäller än idag, detta år då jag fuyller sjutton. Tårar av ilska och bitterhet tränger sig fram, de skymmer min sikt, jag ser knappt bad jag skriver. 
Kedjorna tynger mig och skaver in i vristerna. Men vänta bara, nästa år fyller jag 18, frihetens klocka klämtar. Jag ska fan bevisa att jag kan klara mig själv, att jag Vänta bara

She moves in her own way

Kooks - She moves in her own way

The Shins - Know your Onion!

The Sweet - Love is like Oxygen


Hoppas ni har det bra, pussokram.

papararapapa!!

Här sitter jag i min snobbenpyjamas med glasögon på näsan (jag orkar inte kladda med linser nu), håret i en rufsig knut och en burk keso på databordet framför mig. Gud vad jag är glad att ingen ser mig så här.

Ush, valborg är överskattat. Det är i alla fall inte kul när halva ens vänner ska ut på landet, andra på nån valborgmovienight och resten har andra planer. Och när det börjar regna och tanken "jag kommer få köldskador" återkommer i ens tankar oftare än en gång i minuten, ens vänner får öl över sig och blir kallade för hora utan anledning. Ne, sämta valborg nånsin.

Men hey, det är ju maj nu, snart är sommaren här!  Och måste bara få skryta om att jag ägde klassen i gårdagens religionslektion. Vi håller på med asiatiska religioner och igår gick vi igenom Kinas andetro och så. Och jag var ju så grym!! Jag svävade minst tie centimeter ovanför marken, mitt huvud lystes upp av en gloria och när lektionen led mot sitt slut och min underbare lärare sa "perfekt svar!" kunde alla höra änglakören som omgav mig och sjöng hallelujahallelujahalleluja!!!! Ungefär. Nej, men jag skryter inte utan anledning. :D

RSS 2.0