090830

Denna kväll bestod av att sitta på golvet i mitt rum med lillsyrran och trycka i sig ben&jerrys och lyssna på musik. Jag måste erkänna att hon är ganska så underbar (ibland)^^

Och imorn så jävlar ska jag hitta en svart skinnjacka! Såg att de har snygga modeller på Carlings, lite längre än vad t.ex. H&Ms skinnjackor brukar vara. Jag klarar inte av sådana som slutar jättehögt i midjan, de funkar bara inte.

Såg en underbar bok med serier av Jan Stenmark för några dar sedan. Du & jag tror jag den hette. Den vill jag ha.



Nu så, franska steg 5 och filosofi, woho!




090827

Hörni, första avsnittet av True Blood på ettan igår. Jag missade hela grejen i vintras/våras men är helt fast nu. Jag älskar det!


090822

Ghostbusters - Ray Parker Jr. (wiee jag blir så glad av den :D)


Vet ni vad jag suktar efter? En Parker Duofold. Reservoarpenna med med udd i guld (tydligen är det så att det är skönare att skriva om udden är i guld som är mjukare än standardstål). Sjukt snygg, asdyr. Men jag ska hitta en billigare variant, blir det inte för dyrt så kanske, kanske.


090820

A Poem On The Underground Wall - Simon & Garfunkel



Åhej. Början på slutet, första dagen i trean idag då. På något sätt lyckas jag alltid komma sent första dagen. Resten av året har jag stenkoll på tiden, men inte första dan. Den nionde juni 2010, då jävlar, då tar jag studenten.
Det har gått så fort, så fort.



090817

Vill bara tipsa om en helt underbar låt: End of May av Keren Ann. Finns på spotfy, annars här.


RSS 2.0