100131

The brightest flame burns quickest
Metallica - Mama Said

100129

Kolla vad jag hittade! På Myrorna. Boken för 30 och skivan för 20 :D Jag älskar Myrorna, de har en massa fina grejer som folk av någon anledning inte vill ha.

100127

att göra listor, om än onödiga sådana...


100126

Sitter i klassrummet, sörplar varm choklad och lyssnar på musik. Men vänta här nu... Har jag ens lektion nu på morgonen? Bra fråga.



100125 #2

Öppna fönstret och andas kall januariluft. Natten är klar. Se månen och stjärnorna. Så mycket som stadens ljus tillåter...
"Du kan väl stirra upp mot stjärnorna
Så att vi har nåt gemensamt."

100125


100123

I onsdags var jag på bio, såg Snabba Cash. Och blev positivt överraskad. Vanligtvis brukar jag vara väldigt skeptisk till svensk film men den här är riktigt bra! Sen är det ju ett plus att Joel Kinnaman har huvudrollen (ja tack:D (om man bortser från backslicken han har i 99% av filmen)) Hursom, den rekommenderas!


Jag sitter uppe och gör ingenting. Lyssnar på musik. Efter att ha varit utan internet i två dagar insåg jag hur begränsat mitt musikutbud var utan vare sig Spotify eller Youtube. Ajdå. Det kanske inte är en så dum idé att köpa skivor egentligen... Plus att det är roligare att ha en konkret skivsamling än filer och mappar på datorn.




Det är idag

71 dagar till tatueringen
136 dagar till studenten
143 dagar till Metallica





Nej, nu får det vara. Gonatt!




100119

Original Voca People :D





100118


100117 #2

Don't cry - Guns N'Roses



"We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars."






100117

a little less conversation
a litte more action please!





100116

Sitter i pyjamas och lyssnar på Guns N'Roses.
Idag är det städ- pluggdag. Knappt fem månader kvar till studenten så det är väl dumt att låta betygen dala nu när jag ändå lyckats hålla en bra nivå. 18.48 är mitt snitt nu och jag vill inte sänka det. Avgå med flaggan i topp eller nåt.

78 dagar tills min tatuering!


Jag har höga förväntningar på det här året :)





100114

Vad nojjig jag är. Sms:ar och väcker henne för att jag fått för mig att nåt ät fel. Är livrädd för att ha förlorat henne. Vad skulle jag göra utan min vän?



While my guitar gently weeps





100112

Jag är rädd att min bror hatar mig på riktigt. Visst har vi varit taskiga mot varandra förr, men aldrig såhär. Han är ett år yngre än mig. När vi var mindre vet jag att jag var hemskt mot honom, jag vet. Men vi var bara barn... Jag var bossiga storasyrran. Och han var min alltid underbart snälle lillebror. Men senaste åren, senaste månaderna... Aldrig förr har hans ord varit så hårda. Det är numera ett konstant förakt från hans sida. Aldrig har han sårat mig så. Jag älskar ju honom ändå, såklart, vi är ju syskon. Jag förstår bara inte varför...





100111 #2

"Snälla ta våra svek, våra krossade drömmar och tårar
(...)
Så ger vi oss av till det land som är skapat för dårar."






100111

Jag vill verkligen inte plugga. Jag vill hem till Polen. Eller bara bort härifrån. Stockholm börjar gå mig på nerverna.




Och bo på landet och bara vara.




100110



blahablaha








100109

Var på söder idag för att boka tid hos Swahili Bob's, den 6 april (det är TRE MÅNADERS väntetid) så jävlar ska jag gaddas ;D




100103

Men kom igen, vad har jag att förlora?


---


Det är ju pinsamt.


---


I alla fall så lyssnar jag på musik. Jag önskar jag kunde stanna tiden. Eller nej, få allt att gå i slow-motion. För ett litet tag åtminstone.

---


Men egentligen är det ju löjligt. Det är ju min blogg. Varför vågar jag inte skriva längre? Det är väl upp till dig i fråga om du vill läsa eller inte. Visst? Joodå.


---


I lite mer än två år har jag skrivit. För två år sen... Det känns som en egvighet. Jag känner inte igen personen jag var då... De val jag gjorde. Saknar jag det? Nej. Men jag romantiserar det. Det gör jag säkert, om än omedvetet.



----



Skriv precis vad du känner för, vad som än faller in. Bara skriv. Och våga inte läsa igenom det. Bara publicera. Släpp det. Bara låt gå.




: Okej, Simon & Garfunkel i öronen, på min gröna ipod. Det avr ett tag sne sist. Jag vill inte åka hem till sverige, till skolan. Samtidigt så vill jag, naturligtvis så ska jag ta studenten, jadå. Och lämna stockhol. Jag vill mest av allt till lund och plugga Men det kloka vore att stanna här. Jag skulle spara en massa pengar på att bo kvar hemma. Men jag är rädd för att missa nåt då. Missa studentlivet? självständigheten?


vem fan orkar läsa igenom ett hopkluddat stycke??


Iaf. Det kloka vore att stanna i stockholm. Inte behöva ta lån. För jag kan få samma utbildning här som i lund. Men jag vill inte fastna här. Så jag tönker att det kanske är värt pengarna, skulderna. Är det värt det? mm, jag har eliminerat alternativen till stockhoolm vs lund ja. Vad göra´?
jag ska på sonisphere i sommar. I warszawa, och se bland andra Metllica!!! :D

I'd rather be a sparrow than snail. Yes I would, if could, I surely would...


Jag har asäckligt hår. Fyfn jag har inte tvättat det på jag vill inte tänka hur länge.


heaven holds a place for those who pray...



jag vill inte sova. än. Jag sitter uppe utan bra anledning istället för att nytja sömntimmar. Hur puckat är inte det? Hur många är det inte som könner igen sig?


har ni sett a lot like love? med ashton kutcher? Jag gillar den, den är söt. Jag gillar tanken på att man kan finna kärlek så. Jaja, det är en film, men endå.


toss me a cigarette i think theres one in my raincoat...



förlåt jag ska sluta babbla nu, gonatt på er




100102 #2

Jag mår som en prinsessa här, i denna lilla polska by. Jag vill visa allt detta för dig, men skulle du se samma sak som jag? Skulle du förstå varför jag blir vimmelkantig av känsla?

Så nära, men ändå så avlägset. Två skilda världar.

Jag hatar att känna mig som ett femte hjul. Eller tredje för delen med. Det förstärker bara känslan av ensamhet. Ibland blir allt bara så fel. Jag väntar. Jag väntar.

Och nu talar jag inte längre om Polen kontra Sverige.


godnatt sov gott




100102

Filmtipset: Avatar




RSS 2.0